جواد روشن

گشاده رویی، سرآغاز نیکی است

جواد روشن

گشاده رویی، سرآغاز نیکی است

بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ...
با مهربانی وارد شوید...
بایگانی
نویسندگان
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
جمعه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲ ب.ظ

آیین نامه انضباطی و آموزشی دانش آموزان

 

الف)وظایف دانش آموز:

ماده1: هر یک از دانش آموزان در دوران تحصیل موظفند موازین اسلامی و مقررات آموزش و پرورش را در اخلاق خویش به شرح زیر معمول دارند:

1-1- دانش آموز میبایست همواره با لباس فرم وارد مدرسه شود . از ورود دانش آموز بدون لباس فرم به مدرسه جلوگیری شده تا پدر یا مادر جهت ارائه تعهد در مدرسه حضور بهم رساند.

2-1-رعایت ادب و احترام نسبت به مدیر،معاونین،معلمان،مربیان و دیگر کارکنان واحد آموزشی.

3-1- رعایت حسن اخلاق و رفتار با دانش آموزان و پرهیز از هر گونه اهانت و درگیری با آنان و ارجاع هرگونه اختلاف با دیگر دانش آموزان به مسئولین دبیرستان و اجتناب جدی از اقدامات خودسرانه در جهت حل اختلافات پیش آمده .

4-1- شرکت فعال در انجام فرایض دینی و مشارکت توام با ادب و احترام در فعالیت های اجتماعی ، فرهنگی و آموزشی دبیرستان (مراسم صبحگاهی ، ایام ا... ،  امتحانات کلاسی ، ماهانه و مسابقات علمی  فرهنگی )

5-1- حضور به موقع و مستمر در دبیرستان و کلاس درس و خودداری از خروج قبل از پایان فعالیت دبیرستان بدون هماهنگی و کسب اجازه از مسئولین مربوطه ، خصوصا در روزهای پایانی سال و  ایام پایانی منتهی به امتحانات .

تبصره : در هنگام ورود ، دانش آموز میبایست با ثبت اثر انگشت خود  یا کارت حضورش را اعلام کند . سیستم به ازای هر دقیقه تاخیر در ورود به مدرسه 01/0  از نمره انضباط دانش آموز کسر می نماید و چنانچه اثر انگشت خود را ثبت نکند ، غیبت در نظر خواهد گرفت و ضمن ثبت در پرونده ،  5/0  نمره از انضباط وی کسر می نماید.

6-1-حضور مرتب در کلاس درس طبق برنامه هفتگی و پرهیز از غیبت های غیر موجه - عدم حضور در راهروها و کلاس های مدرسه در زنگ های تفریح  به استثنای روزهای بارانی و برفی

تبصره:در صورت غیبت دانش آموز از مدرسه لازم است ولی او در اولین فرصت غیبت دانش آموز را به واحد آموزشی اطلاع داده و با حضور خویش و ارایه دلایل شفاهی یا گواهی کتبی نسبت به توجیه علت غیبت دانش آموز اقدام نمایند تا در صورت لزوم در پرونده اش ثبت و ضبط گردد.

7-1-رعایت بهداشت فردی و همکاری با دانش آموزان دیگر و مسئولین مربوطه در پاکیزه نگهداشتن فضا و محیط دبیرستان.

8-1-دانش آموزان جهت حفظ تقدس و جایگاه مقام دانش آموزی موظفند شئونات در خور شخصیت دانش آموزی را در خارج از مدرسه نیز رعایت نمایند و از تجمع در اطراف مدرسه جدا خودداری نمایند.

9-1-خودداری از بکار بردن وسایل تجملی و زینتی و پرهیز از به همراه آوردن اشیاء گرانبها و وسایل غیر مجاز(از قبیل  فلش مموری (با محتوای غیر درسی)، CD  یا   DVD (با محتوای غیر درسی) ،تلفن همراه ، عکس و کتاب های نا مناسب...)در دبیرستان.

تذکر مهم : موارد اشاره شده به خصوص تلفن همراه چنانچه همراه دانش آموز باشد ضبط شده و تعهدی نیز بابت عودت آن نخواهیم داشت. همچنین محتویات آن نیز کنترل شده و چنانچه مخالف با موازین شرعی باشد طی نامه ای کتبی بهمراه دانش آموز به حراست معرفی می گردد.

10-1- رعایت ضوابط دبیرستان در بازدیدهای علمی و اردوها و حوزه های امتحانی الزامی است.

11-1- خودداری از هرگونه خرید و فروش در مدرسه.

12-1-کوشش و توجه در حفظ و مراقبت از وسایل خویش و اهتمام در حفظ و نگهداری اموال و تجهیزات ساختمان دبیرستان.

تبصره: بدیهی است چنانچه دانش آموز خساراتی به وسایل و ساختمان دبیرستان ( مانند سخت افزارهای هوشمند نصب شده در کلاسها) یا سایر دانش آموزان وارد آورد باید خسارات وارده را جبران نماید. 

ب-ترغیب و تشویق:

ماده 2:دانش آموزانی که وظایف خود را به نحو شایسته انجام می دهند،از طریق زیر و با رعایت ترتیب مورد تشویق قرار می گیرند:

1-2-تشویق شفاهی در کلاس درس،در حضور دانش آموزان.

2-2-تشویق شفاهی در مراسم صبحگاهی ،در حضور کلیه دانش آموزان.

3-2-تشویق کتبی در کلاس درس،در حضور دانش آموزان.

4-2-تشویق کتبی در حضور کلیه دانش آموزان.

5-2-اعطای جایزه یا لوح تقدیر با امضاء مدیر دبیرستان در حضور دانش آموزان و با حضور اولیاء دانش آموزانی که تقدیر می شوند.

6-2-معرفی برای شرکت در اردوهای تربیتی،آموزشی ، فرهنگی ،هنری و...

7-2-تشویق کتبی یا اعطای لوح تقدیر برای دانش آموزان ممتاز در هر مقطع که در انجام فرایض دینی،مخصوصا نماز جماعت و زیارت پرفیض عاشورا و فعالیتهای آموزشی و تربیتی و شرکت در کارهای اجتماعی درخشان تر از دیگران شناخته می شوند.

*  در هر صورت ثبت مورد تشویقی و نمره مثبت آن در پرونده انضباطی الکترونیکی دانش آموز انجام خواهد شد .

ج-تذکر و تنبیه:

ماده3-عدم رعایت و سهل انگاری در وظایف مندرج در ماده1 تخلف محسوب می شود.دانش آموزانی که راهنمایی های تربیتی،در آنها مفید و موثر واقع نمی شود با رعایت ترتیب و تناسب ذیل مورد تذکر و تنبیه قرار می گیرند:

1-3- تذکر یا اخطار شفاهی به طور خصوصی.

2-3- تذکر یا اخطار شفاهی در حضور دانش آموزان دیگر.

3-3- اخطار کتبی و اطلاع به ولی دانش آموز. (بدون درج در پرونده )

4-3- اخطار کتبی و اطلاع به ولی دانش آموز. (با درج در پرونده )

5-3- اخطار کتبی و تقلیل نمره انضباط در هر مرتبه حداکثر دو نمره.در صورت تکرار،اخذ تعهد کتبی از دانش آموزان و ولی او به منظور عدم تکرار موارد مشابه.

6-3- تغییر کلاس.

7-3- محروم کردن از کلاس و اطلاع کتبی به ولی دانش آموز.

8-3- اخراج موقت از دبیرستان به مدت یک روز تا یک هفته و اطلاع به دانش آموز به طور حضوری و درج در پرونده.

9-3- انتقال به دبیرستان دیگر در طول سال تحصیلی.

* در تمامی حالت ها ثبت مورد تنبیهی و نمره منفی آن در پرونده انضباطی الکترونیکی دانش آموز و کسر از نمره انضباط صورت خواهد گرفت.

شایسته است مسئولین مدرسه تمام رفتارهای مغایر با ضوابط و مقررات ذکر شده در ماده 1 را در پرونده الکترونیکی دانش آموز ثبت کنند و با اطلاع ولی دانش آموز از نمره انضباطی دانش آموز کسر نمایند و چنانچه کسر نمره انضباط تاثیری در تغییر رفتار دانش آموزنداشته باشد مدیر دبیرستان می تواند منطبق با مفاد مندرج در ماده 3 که طبق  آئین نامه اجرایی مدارس است ، عمل نماید .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۳۱
جواد روشن

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.